Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hisar geceleri..

Hisar geceleri nasıl keyifle, heyecanla, zevkle geçiyor.. Nilüfer ve Özcan Deniz hafta sonuna rastladı.. Kaçırdım.. Özcan Deniz harika imiş, anlata anlata bitiremiyorlar..
Bu hafta Perşembe gecesi Ferhat Göçer var.. Anadolu Aryaları.. Bu müthiş konseri, hele bir de Hisar'da izlemenin lezzetini tasavvur edemiyorum.. Arkada dev orkestra.. Önde Doktor Ferhat Göçer..
Bir Puccini.. Nessun Dorma.. Bir Anadolu.. Sarı Gelin.. "Yer istemem, çayırda otururum" deyin, içeri girmenin yolunu bulun.. Hayatınızın en unutulmaz gecelerinden biri olacak..
Çarşamba gecesi Sunay Akın- Nihat Sırdar'ı, tam da keyif ehline tavsiye edeceğim.. Sunay, tadına doyulmaz sohbetler yapıyor.. Öyle meraklı şeyleri, öyle tatlı anlatıyor ki.. Bildiğinizi sandığınız, ya da bilmediğiniz neler var Sunay'da.. Çok ama çok hoş iki saat geçirecek, çok ama çok hoş şeyler de öğreneceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA