Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir mahluk daha..

Yaya geçidinde yürüyenleri göre göre arabasını üzerlerine süren "Mahluklar"ı anlatan yazım e-mail rekoru kırdı. Bu uygarlık yoksunu, bu saygısız, bu vicdansız, bu insanlıktan nasip almamışlara öfke meğer çığ olmak için kartopunun yuvarlanmasını beklermiş..
"AB'ye yaya geçitlerinden girilir"
diyordu, İsviçre'den yazan Semih..
"Avrupa ile Türkiye'nin farkını her yaya geçidinde görürsünüz. Orada yaya geçidine yaklaşın, trafik durur. Ülkemizde yarı yola gelin, mahluk arabayı üzerinize sürer" der..
İnsanlığın eğitimi yok.. İçinde olmalı.. İşte aynen yaşadım..
Yaya geçidine geldim. Bu zebra çizgileri süs ya.. Gene dikkatle baktım yola.. Ben sağdayım.. Sağdan gelen yok.. Solda bir araba var, ama uzakta.. Geçitte yürümeye başladım.. Tam yolun ortasındayım. Soldan gelen de yaklaştı.. Beni görüyor, ama ayağını gazdan kesme zahmetine dahi katlanmıyor. Ayni hızla sürüyor üzerime.. Tam yanımdayken baktım camı açık.. "Burası yaya geçidi bayım.. Siz duracaksınız, ben geçeceğim" dedim.. "Hattir" der gibi baktı yüzüme.. Sürdü arabayı.. Ben geri kaçtım, zorunlu.. Bastı gitti..
Plakası 34 RAY 68!..
Trafik polisleri, ışıksız yaya geçitlerinde yolun yayaya ait olduğunu, arabasını süren şöförün trafik suçu işlediğini biliyor musunuz?..
Sanmıyorum..
Bu suç hep gözleriniz önünde işleniyor çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA