Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Azlar ve çoklar!..

Saygı Öztürk Gözcü'de TRT'nin kurum dışı dağıttığı paraları yazmış.. Bir yığın milyar.. En başta da, Stadyum.. Üç kişi TRT stüdyosunda oturup konuşuyorlar.. Tüm çekim masrafları TRT'den.. Gösterilen malzemeyi de Digiturk'ten satın alan TRT.. Üç kişinin muhabbet bedeli 17 milyar haftada..
Cengiz Semercioğlu rakamlar için "Çok değil" diyor, Hürriyet'te.. Onun da haklı olduğu yanlar var.. Var da..
Program başına 150 milyon lira aldığımız, içinde, sazlı sözlü, konuklu yığınla dış çekimli, yani bin türlü masraflı 3.5 saatlik TelePazar'ı haftada 6 milyara mal ederken, niye başımıza Devlet Denetleme Kurumu müfettişlerini saldılar?.. Niye hesaplarımız didik didik edildi?..
İyi de ettiler ya.. Pırıl pırıl aklandık.. Allah'ın günü bize sövenler üç paralık oldular. Elimizde kapı gibi "Temiz" kağıdımız var şimdi..
Bugünkü TRT'nin de aklanma hakkı değil mi?.
Bu arada.. Genel Müdür Şenol Demiröz'ün görevden alınacağı, bunun için formül arandığı yolunda, AKP kanadından gelen haberler yoğunlaştı.
Beni fena halde yanıltan ve mahcup eden Demiröz, demek patronlarına da yaranamamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA