Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Nerdesin Erman Hoca?..

"Tuncay'ın penaltısı verilmedi. Galatasaray golü, faul.." deyip, Fener'i derbiden 10 galip çıkaran Erman Hoca, hakeme atılan pet şişe yüzünden Galatasaray sahasının kapanması gerektiğini de yer aldığı her yayın organında dile getirmişti.
FenerbahçeKonya maçı, sahayı görünmez hale getiren konfetiler yüzünden çok geç başladı. Serdar Tatlı yürekli bir hakem olsa, hiç başlatmayabilirdi. O konfetileri 14 makine ile sahaya yağdıranın da, amigolar ve holiganlar değil, bizzat yönetim olduğunu adamlar resmen açıkladılar.
Galatasaray aşkını her defasında kanıtlayan Erman Hoca, Fener'in bu yaptığı hakkında tek kelime etmedi.
Medyanın geri kalanı da etmedi.. Olayı resmen ve alenen görmediler. Bir tek Sabahspor'da vahim durum ortaya atıldı. Ama onlar da gerisini getirmediler, ertesi günden itibaren sustular.
Sabahspor, pazar sabahı iç sayfa manşet haberinde, Futbol Disiplin Talimatı'nın 33. maddesini aynen yazdı: "Müsabaka öncesi, her ne şekilde olursa olsun yabancı cisimlerin yoğun surette sahaya atılması nedeniyle müsabakanın başlamasına ve/veya devamına engel olunması halinde bu fiil nedeni ile olaya sebebiyet veren seyircilerin taraftarı oldukları kulübe müsabakadan men cezası verilir."
Yani saha kapama değil. Seyircisiz oynama da değil. Kaç maç ceza alınırsa, o kadar sahaya çıkamama ve hükmen yenilme..
Şimdi böylesine ağır bir cezayı gerektiren suç, medyamız ve onun yorumcularına göre yok sayılıyor.
Peki maçın temsilcisi raporuna ne yazmış acaba, başkanları Ömer Üründül açıklar mı?.
Ya da Galatasaray'ı hemen ceza heyetine sevk eden Federasyon, bu olayı nasıl karşıladığını bildirir mi? Hayır.. Boşuna beklemeyin. Kutsal ittifak medyası her şeye hâkim. Olay kontrolde..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA