Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İpek

GÜNAYDIN'daki tam sayfa röportajı görünce nasıl güldüm.. Bizim İpek.. İpek Özkök.. Derin Futbol'daki dünya tatlısı yardımcımız.. Geçen yıl Ayfer vardı. Ayrıldı.. İpek geldi.. Nasıl geldi?..
Gaye'yi aradım. Gaye Sökmen.. Gaye standardı, kalite garantisidir.. Altı kız yolladı, yazın bizim bahçeye.. Derin Futbol'un Genişletilmiş Konseyi nasıl güç bir seçim yaptı, anlatamam.. Kızların hepsi harika.. Uzun uzun konuştuk. Bir sürü yan unsur da dikkate alınınca İpek'le başlamayı uygun bulduk. Olmazsa ötekilere baş vurmak üzere.. İpek harika oturdu.. Nasıl oturmasın?.. Dünya tatlısı dedim ya.. Harika fotoğraf veriyor. Görüyorsunuz zaten.. Bıcı bıcı konuşuyor.. Hepsinden önemlisi, eleştirileri can kulağı ile dinliyor.. Özellikle benim acımasız eleştirilerimi.. Öğreniyor. Bir hatayı bir daha yapmıyor. Nehir'den sonra, İpek'i de bir televizyon yıldızı yapacağız gibi geliyor bana..
Tamam da.. "Peki niye güldün" diyeceksiniz.. Efendim, Derin Futbol'a başladığımız günden beri, medya başta, yığınla seyirciden ayni soruyu aldık..
"Bu kızlar ne işe yarıyor?.." Program başlayalı iki yıl oldu. Melih sunuyor.. Atilla ve ben yorum yapıyoruz. Bugüne dek hiç Derin Futbol kaynaklı, Melih, Hıncal, Atilla haberine, yorumuna, fotoğrafına, röportajına rastladınız mı bir yerde?..
Geçen yıl Ayfer'in peşinde idi medya.. Bu yıl İpek'in!..
Eeee!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA