Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Enfes bir defile..

Arzu Kaprol'un kadın, Deniz Mercan ve Mehmet Acar'ın erkek koleksiyonları ile Network enfes bir ilkbahar-yaz defilesi sundu Hilton'da.. Adına yakışır bir organizasyonla.. Önce onun altını çizelim..
Her iki koleksiyon da zevkli, kaliteli ve keyifli çizimlerdi.. 2005 yazının erkek kıyafetlerine özellikle bayıldım..
Hele gençler, 2005 yazına hazırlanırken, Network'e mutlak uğramalılar..
Bilge Tuğsuz'un yönettiği 40 mankenli defilenin kendisi de heyecanla izlenen bir şov oldu..
Cansu Dere, Yüksel Ak, Sinem Güven gecenin kraliçeleri gibiydiler podyumda..
Büyüleyici prenses ise Nihan Akkuş'tu..
Defile sonrası kokteylde kutlarken "Bir daha senin defilene gelmemem gerek" dedim.. "Aaa" dedi.. "Bütün şovu çalıyorsun" dedim.. Nihan, podyumlara nasıl yakışıyor, ifade etmek zor.. Onu geçen yıl, Yeditepe mezuniyet şovunda keşfetmiştim. Nasıl hızla ilerliyor..
Bu nasıl bir sahne sempatisidir?.. Bu nasıl bir çekimdir?..
Erkek mankenlerimiz de müthiş.. Bize verilen programda, ne yazık, mankenler unutulduğu için, adlarını yazamıyorum.. Ama harika delikanlılar bunlar.. Gazeteleri sadece erkekler okuduğu, kadınlar ellerini sürmedikleri için (!) bu müthiş çocukların resimlerini basmak, adlarını yazmak günah olmalı..
Bayan Network, Eyşan Özhim, koleksiyon geçişlerinde Marylin Monroe gibi çıktı sahneye.. Öyle olunca, eşlik için bir Arthur Miller, ya da Yves Montand gerekiyordu. Oysa İspanya'dan getirilen delikanlı yanında çanta taşıyan vale gibi dolaşıyordu.. Çocuk denecek kadar genç ve kişiliksiz..
Güzel gecede, beni rahatsız eden tek şey, bu yanlış seçim oldu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA