Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ajda'ya ayıp!..

"AJDA'NIN ayıbı" değil, "Ajda'ya ayıp" yapılan.. Ajda Pekkan'ın Fikret Şenes'e saygı ve sevgisini en iyi bilenlerdenim..
Efendim, televizyonda canlı yayınlanan şovunda, şarkıları okurken "Bunların sözlerini Fikret Şenes yazdı" demiyormuş..
Kim diyor peki?.. Radyo ve televizyonlarda hergün yüzlerce şarkı dinliyorsunuz.. Yazarını, bestecisini anons eden var mı?. Bizi geçin.. Dünyada var mı?..
Eski köye yeni adet mi, gelecek?..
Dünyanın her yerinde şarkılar, söyleyenle anılır..
Besteci ve güfteci şarkı üzerindeki hakkını o şarkıcıya satar. Parasını alır, alış veriş biter.. Gerisi alıcının insafına kalmış..
Şimdi Abdullah Kiğılı, beni mahkemeye vermiş, "Gömleklerimi giyiyor ama, gittiği her yerde 'Bunlar Kiğılı demiyor.' Hıncal'ın Kiğılı gömlek giymesini yasaklıyorum.." diye..
"Bre aman!.. Bu gömlekleri satın aldık biz.." Efendim o ayrı?..
O zaman bu..
Fikret Otyam beni mahkemeye verse peki?.. Odamın duvarında iki tane koca Otyam var.. Ama kapıdan girene "Bakın bunlar Otyam" demiyorum ya.. "Tez ola o resimler duvardan ine, depoya kalka.."
Fikret hanım paralarını tıkır tıkır almadı mı?. Dahası, Ajda'dan önce Fikret Hanımı kim tanır, kim bilirdi?.. Ajda o şarkıları harika okuyunca Fikret Şenes adı ortaya çıkmadı mı?.
Peki nedir şimdi bu itiraz?.. Hele hele o Fikret Hanım lehine ahkam kesenler.. Fetva verenler?..
Pes!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA