Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yüz güzeli..

ÜÇ bin genç kız arasından seçile seçile ona inmişler.. Bu 10 yüz arasında en güzelini de biz seçeceğiz.. Biz dediğim, gazeteci ağırlıklı bir jüri.. Güneri, Yazgülü, Pakize, ben.. Siren Ertan modacı, Tan Sağtürk de sanatçı dostlar..
Avon Kozmetik beşinci yıldır seçiyor, Türkiye yüz güzelini..
Gecenin sürprizi de, çoktandır izleme fırsatı bulamadığım, benim harika gurubum Turkuaz..
Kızlar podyuma geldiler ki, hadi seç bakalım.. Hepsi şirin, hepsi ışıl ışıl, cıvıl cıvıl, neşe ve heyecan dolu 10 yüz.. Üçünü seçeceğiz.. Yedisini üzeceğiz. Jüri olmanın en kötü tarafı..
Sonunda hemen herkesten oy alan, çoğunun da birincisi olan Aslı Aktemur 2005 Türkiyesi'nin yüzü oldu.. Benim ikincimdi, Aslı..
Ben birincilik oyumu, ikinci olan Melike Jale Bindal için kullandım..
Yarışmanın en küçüğü..
88'li henüz.. Ama o kuğu boynu üzerindeki baş nasıl mağrur duruyor, hatta hafif de küstah.. Ama yakışıyor ha, bu duruş, bu tavır, bu eda.. Öteki yüzler belli bir tipin çeşitlemeleri gibiydi, Melike farklıydı. Hepsinden farklıydı. Farklı olanları, fark yaratanları severim ben..
"Niye katıldın" demişler..
"Hayallerimin peşinde giderim ben" demiş..
Melike Jale Bindal.. Bu adı bir yere not edin.. İki yıla kalmaz çok, ama çok duyacaksınız. Her halinden belli oluyor.. Bu kızın hayalleri çok büyük!..
Gaye, bu kızı kap!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA