Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Nerden çıktı, SineKlasik!..

"BUNCA vakti nasıl buluyorsun" diyenlere "Aptal kutusu önünde oturmuyorum" diyordum. Büyük lokma ye..
Oturur oldum. Tesadüfen çıktı karşıma SineKlasik diye bir kanal.. Ne reklam var, ne sunucu, ne ara.. Bir film "Son" yazarken, yenisi geliyor. Sinemanın eski, ama en güzel filmleri arka arkaya..
Ortaokulda iken Antakya'da bir Gündüz sineması vardı. Ağbimle pazar sabahı 10 kuruş verir girer, arka arkaya 10 film izleyip çıkardık.. Ona döndüm nerdeyse.. Açıyorum, bir harika film.. Geçen pazar Çanlar Kimin İçin Çalıyor'du.. Bu pazar Kiss Me Kate.. Takılıp kalıyorum tabii.. Ardından bir başka güzel film giriyor, hadi kalkabilirsen kalk..
Yahu bir tiryakilik oldu.
Kimin, nedir, niye yayın yapar, nasıl kazanır bilmem.. İnternet dahil hiçbir yerde programını bulamadım. Allahtan bulamadım. Tam bir Tvkolik olur çıkardım o zaman.. Tez elden kaldırın bu kanalı.. Zamanımı bana geri verin!..
.........
Bu arada.. Hatay'ın Kurtuluşunun en önemli binalarından tarihi Gündüz Sineması şimdi porno filmler oynatan bir mezbele olmuş. Oysa hatırladığım zengin bir ailenin sinema.. Hayat Müzesi, Kültür Merkezi falan olabilir. Hem Hatay'a, hem aileye gurur getirir..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA