Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İkinci Mayadrom rezaleti!..

BUNLAR Türkiye'nin en pahalı sinemaları.. Bilet başı 25 kağıt kesiyorlar ve müşterilerini eşek yerine koyuyorlar..
Bir daha adı Mayadrom olan sinemaya adım atmam..
İlki Uptown Mayadrom'du.. Gece yarısı film bitti, çıktık, yürüyen merdivenler çalışmıyor.. Normal basamaktan çok yüksek tırmanması zor "Duran" basamaklarla iki kat çıktık..
25 lira kesmeyi bilen, ama merdivenlerine sahiplenmeyen bu sinemaya gitmeye tövbe ettik.
Bu defa yolumuz Akatlar Mayadrom'a düştü.
Girdik.. Gişe boş.. "Kimse yok mu, falan filan" diye bağırırken, bizi gören bir kız çok laubali bir tavırla geldi içeri girdi, gişeden bize baktı, özür mözür dilemeden..
"Beş bilet, falanca filme" dedim..
"O seans iptal edildi. Müşteri yok.."
"Peki biz burda neciyiz?.."
"Efendim geç kaldınız!.."
Dediği 4 dakika.. Yani normalde reklam süresi bile değil.. Yahu bu kentin trafiğinde sarkar insan bu kadarcık.. Yani bu sinemaya seans saatinden önce gideceksiniz mutlak.. Ya da telefon edeceksiniz..
"Alooo.. Müşteri geldi mi?.. Seans var mı?.. Biz beş kişi geliyoruz ha!.. Sakın iptal etmeyin.." Böyle rezillik dünyanın neresinde görülmüş söyler misiniz?.

***
Mayadrom rezilliği TİM sinemalarını tanımamı sağladı. Pırıl pırıl, tertemiz.. Makinalar son teknik. Koltuklar rahat.. Hele bir Cep sineması var, ayakların önünde puf.. Uzan, seyret..
Bilet 10 lira.. Pazartesi, çarşamba halk günü, 6 lira..
Bana her zaman 5 lira.. Çünkü TİM sinemalarında Senyör Vatandaş uygulaması var, uygar batı ülkelerindeki gibi.. Yaş 65'i geçti isen, bazı ayrıcalıkların var. İndirim bunlardan biri.. TİM bu uygulamanın ülkemize yerleşmesine örnek olur, inşallah!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA