Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ne yaptın sen Appiah?..

MAÇIN bitimine saniyeler kala Appiah, hem de Denizlili rakibinin "Al da at" diye önüne bıraktığı topu avuta değil, kaleye şutlasa, bugün ne değişik bir Türkiye olacaktı?..
İçleri kan ağlayarak sarı-kırmızı sayfalar hazırlayan ekipler şimdi ne coşkuyla gazeteleri sarı-laciverte boyayacaklardı en başta..
Tüm günahlar sırtına yüklenerek şimdiden şutlanan Daum'un heykelinin Dereağzı ya da Samandıra'ya dikilmesi istenecekti, Fener'i üç yıl üstüste şampiyon yaptığı için..
Bugün tüm ülkede Fener nefreti yarattığı ilk defa fark edilen(!) Aziz Yıldırım "Yılın Spor Adamı, Örnek Başkan" ilan edilecek, yere göğe konulamayacaktı.
Galatasaray'ın Hocası Gerets için bugün yazılan destansı övgülerin hiçbiri olmayacak, Belçikalı tüm yanlışları madde madde sıralanarak yerin dibine sokulacaktı. Hepsinden beteri..
Appiah'ın topu dışarı attığı anda, Denizli kümede kalmayı garantilemiş olduğu için, "17 saniye kala kısa degaj yaptı" diye (O degaj santraya düştü oysa, ne kısası) Cordoba için yazılan senaryoların daniskası bu maça dönecek, sadece Denizli'ye değil, Türkiye Şampiyonluğuna da ne gölgeler düşecekti.
Bugün o top avuta gittiği halde neler anlatılıyor, Aziz Yıldırım'ın Şeref Tribünü'nden kaybolması ve Yusuf'un oyundan alınması üzerine..
Appiah Türk Futbol medyasının nasıl spor değil, skor yazarlığı yaptığını bir kez daha ve en şaşmaz şekilde kanıtladı.
Teşekkürler Ganalı..
Sen de o topu, ekmeğini yediğin, futbola başladığın, bugünlere gelmene sebep olan Galatasaray'a borcunu ödemek için dışarı atmadın mı, zaten?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA