Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Medyanın Gücü..

AMERİKA'DAN, Şehbal Vece'den bir not aldım.. Medya yöneticileri için özellikle aynen naklediyorum..
"Hıncal Bey, lütfen başıboş İstanbul'un sahibini bulun. Seneler önce İngiltere'de yaşıyordum, Kraliyet ailesinin Windsor şatoevi yanmıştı. Tamiri ve yanan eşyalarının yerine konması için vergi alınması gündeme gelmeye kalmadan yazılı ve sözlü medya bastırdı. Kraliyet ailesini pes ettirene kadar da seslerini kısmadılar. Çok şaşırmıştım, çok da hoşuma gitmişti. Medya halkın sesiydi ve hakları sonuna kadar savunuyordu.
Şimdilerde Amerika'da benzerlerini görüyorum.Yerel medya görevini fazlasıyla yerine getiriyor; sadece haberini vermekle kalmıyor, takip ediyor, sonuç alıyor.
Türk medyası da artık ne kadar çağdaş, hangi teknolojik imkanlara sahip ve en çok okunanseyredilen olduğunu göstermek için harcadığı çabayı sonuç almak için de gösterse belki de gerçekten en çok okunan-seyredilen olur."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA