Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cem Yılmaz olmak!..

YORGAN döşek yatınca, muhteşem bir geceyi kaçırdım.. NTV'nin onuncu yılını..
10 yıl önce Nuri Çolakoğlu kollarını sıvayınca "Deli misin" demiştim.. Kenan atv'den oraya geçme fikrini açtığında "Bir deli yeter, otur oturduğun yerde" diye tutmaya savaşmıştım. Hayatımın en güzel yanılgılarından biri oldu NTV!..
Bugün benim için haber, NTV.. İşte ve evde olduğumda açık olan tek kanal.. Onun sayesinde, Tele Voleye dönen o rezil ana haberleri izlemek zorunda kalmıyorum..
Gecenin ne kadar unutulmaz olduğunu, onuncu yıla ne kadar yakıştığını kısa TV görüntülerinden hissettim. Kanada'dan gelen şov gerçekten harika bir seçim olmuş.. Sezen'in programı olağanüstü duygu yüklü..
Ve Cem Yılmaz!.. Bana yanıt verdiği bölüm ne kadar şirin.. Ne kadar tatlı..
Hokkabaz'ı beğenmediğimi yazmıştım ya.. Ayni üslupla 90 Dakika üzerinden bana takılıyor.. Orda olsam, kahkahayı bassam ve alkışlasaydım keşke..
En küçük eleştiride, ekranları ele geçirip, tehdit, şantaj ve ağızlarından salyalar akarak bana değil, ifade özgürlüğüne saldıran zorbalardan ne kadar farklı Cem!..
Cem Yılmaz olmak kolay değil!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA