Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sinan ve Geller!..

SİNAN Çetin "Ben ayrılmak istiyorum, Hıncal Ağbi" dedi.. "Neden" dedim.. "Sıkılıyorum" dedi. "Bitti" dedim, o an.. Yaşamdan Dakikalar büyük bir keyifle buluşan, daha da keyifle sohbet eden insanların programı çünkü.. Siz eğlenmezseniz, sizi izleyenler nasıl eğlenir?..
Hemen ardından yeni bir programa başladı. Yaşamdan Dakikalar'dan ne alıyordu, Fenomen'den ne alıyor bilemem.. Ama belli ki, bu defa sıkılmıyor ki, devam ediyor.. Fark iyi olmalı..
İlk defa dün gece izledim. Program bir Uri Geller şov.. Araya da bizim genç ilüzyonistler sıkıştırılmış. İlüzyon, bir göz aldatmacası, el çabukluğu hüneri. Geller ise başka şey yaptığı iddiasında yıllardır. Beyin gücü ile büküyormuş mesela kaşıkları..
Valla Tele Pazar'da Kubilay Tuncer, Ali'nin elindeki kaşığı büktü resmen. Sonra da bunun, sihir, beyin gücü falan değil, bir aldatmaca olduğunu açıkladı.
Uri'nin de aslında bir ilüzyonist olduğunu Vatan'da Memet Güler yazdı. James Randi adlı bir şarlatan avcısı, Geller'in ipliğini pazara çıkarmış.
İnternet adresi HYPERLINK "www.randi.org
Uri Geller'in nasıl aldattığının görüntüsü de varmış.
www.youtube.com/watch?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA