Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ayşe'nin dövmesi!..

Ayşe (Arman) sağ göğsünün üzerine hep "Sevgilim" diye söz ettiği kocasının adını yazdırmış. Ertuğrul Özkök'ün baş yazılarına kadar girdi konu..
Şimdi de Cengiz kardeşim (Semercioğlu) "Ne var bunda" ya getirmiş.. "Gün gelir ilişki biterse, yeni sevgili de kadının geçmişiyle barışık yaşamayı öğrenmek zorunda artık" diyor..
Valla öyle yaşıyoruz zaten günümüzde.. Sevgililerimiz, cennetten bize özel, el değmedik inmiyorlar. Masumiyet artık müzede.. Hele de biraz ünlüysek tüm şeceremiz de milletin ezberinde..
Orası tamam da.. Bir de şurası var..
Mesela.. Diyelim benim eski sevgilime tutulmuşsun.. O da seni sevmiş.. Kızı alıp evine götürmüşsün. Yatak odasına girmişsiniz.. (Ne var?.. Nobelli Orhan Pamuk bile erotik yazmaya başladıysa, biz niye duralım?.) Kızı yatağa yatırmışsın. Göğsünü öpeceksin.. Askılı bluzunu aşağı sıyırıp eğiliyorsun ki, öpeceğin yerde "Hıncal" yazıyor boylu boyunca..
Kızın geçmişiyle yaşamayı mı öğrenirsin o anda?.. Yoksa "Senin geçmişini.." diye ayağa mı fırlarsın doğru söyle!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA