Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Demek ki neymiş?..

Efendim CHP'nin seçim başarısının altındaki imzalardan biri de, kampanyayı yönlendiren Amerika eğitimli Ali Cevat Vural'mış.. Balçiçek'in Haber Türk'teki söyleşisinden, sırları öğreniyoruz..
Seçim kampanyasından kırmızıyı çıkarmış.. CHP'nin ve ülkemizin bayrak rengi komünizmi çağrıştırıyor ve halk arasında bölücülük yapıyormuş.. Onuncu Yıl Marşı'nı da yasaklatmış.. O da Ergenekoncu, ondan herhalde..
Vay vay vay!..
CHP'yi de kampanyada kullanmamış. Tam tersine yasaklamış.. Deniz Baykal bile kampanyada yokmuş. Kılıçdaroğlu'nu öne çıkarmış..
Yani yerseniz..
"İstanbul Mitingi'nde niye saatlerce Baykal konuştu da, Kılıçdaroğlu konu mankeni gibi yanında dikildi durdu" dememiş Balçiçek.. "Orada lafı uzatınca, İzmir mitingi saatlerce niye Baykal'ı bekledi" de dememiş.. "CHP mitinglerinde Baykal dışında konuşan oldu mu" dememiş.
"Bu seçimler yerel değil, hatta genel de değil, Recep Tayyip Erdoğan-Deniz Baykal oylamasına niye döndü o zaman" da dememiş..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA