Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Senarist olsaydım!..

ADANA'DA polis katliam yapan adamı 3 saatte yakaladı.. İstanbul'da polis, en vahşi Hollywood filmlerine taş çıkartan bir cinayeti işleyen kasabı 3 aydır bulamadı..
Neden?..
Polis romanları yazan birisi olsaydım, kollarımı sıvardım..
Önce bulgular..
Genç kızın kafasını kesen, cesedini parçalayıp dağıtan cani kayıp.. İlk akla gelen kişi, sevgilisi olduğu bilinen delikanlı.. Ama delikanlı ortada yok. Yer yarılmış yerin dibine girmiş sanki..
Ölen kızda tecavüz, ya da cinsel ilişki izi yok. Buna karşılık iç çamaşırlarında iki ayrı kişiye ait spermler var.. Uzman tahminleri, bu kasaplığı bir kişinin tek başına yapamayacağı. Yani ortada katil değil, katiller var.
Şimdi senaryomun ana hatlarını yazıyorum..
Katiller, genç kızı ve sevgilisini birlikte öldürdüler. Sebep, kıskançlık olabilir, şeytan ayini, vahşet, sapıklık olabilir.. Kendilerinden hiç kimsenin şüphelenmemesi, daha doğrusu başkalarının suçlu diye aranmasını dahi önlemek için de dahiyane bir plan yaptılar. Kızın cesedini parçalayıp kolay bulunacak yerlere dağıttılar. Sevgilisinin cesedini ise gerçekten yeri yarıp, yerin dibine sokarak yok ettiler ve "Kaçtığına" herkesi inandırdılar.
Polis yıllarca " Var olmayan" şüpheliyi arayacak. Tabii bulamayacak ve sonunda dosyayı "Faili meçhuller" rafına kaldıracak.. Gerçek katillerin başı bile ağrımadan..

***

Şimdi çok mantıklı görünen bu senaryoda aksayan önemli bir nokta var. Nedir bulabilir misiniz?.
Bulamazsanız kafa yormayın. Yarın yazacağım..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA