Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sıradan olmak..

SIRADAN bir insan, dünyanın en iyi korunan hapishanelerinden birinden, bir mahkûmu kaçırabilir mi?. Elleri ve kollarını sallayarak ülkeyi terk edebilir, dünyanın öbür ucunda, özgür insanlar olarak yaşamlarını sürdürebilirler mi?.
Aşk Uğruna/ Pour Elle, işte bunun filmi..
Bir edebiyat hocası, mutlu koca ve baba, işlemediği bir cinayet yüzünden 20 yıl yiyen karısını hapisten kaçırıp küçük oğluyla birlikte Fransa'dan, suçluların iadesi anlaşması olmayan bir Güney Amerika ülkesine götürmeye karar veriyor ve kolları sıvıyor..
Bana kalırsa, biraz da şişirilmiş Oscar ödüllü Çarpışma/ Crash'i çeken Fred Cavayé, bu defa yazıp yönettiği filmle bu konuyu ele almış ve gene bana sorarsanız, Crash'ten çok daha iyi bir film yapmış..
Aşk Uğruna, başından sonuna merakla izlediğim bir film oldu..
Filmi başından sonuna götüren Edebiyat Hocası rolüne Vincent Linden cuk oturmuş. Rol bu tip için yazılmış sanki.. Öylesi.. Eşi rolündeki Diane Kruger'i Güzel Helen rolünde tutmamıştım. Bu defa bayıldım. Esas metinde rolü kısaymış.. Uzaması da gerekmiyor zaten.. Ama teklif alınca, Cavayé ile pazarlık edip, senaryoda biraz daha öne çıkmış.. İtirazım yok. Fiziği de, oyunu da perdeyi dolduruyor.
Aşk Uğruna herkese rahatlıkla tavsiye edeceğim bir film!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA