Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Trafik Müdürü!..

İstanbul'un bugüne dek trafik müdürü yoktu. Dilerim Hüseyin Çapkın bu makama birisini "Sahiden" atar.. Trafik polislerinin burnunun dibinde, trafik araçlarının yanı başında insanların pervasızca trafik suçu işlemelerine çıldırdığımı, okuyanı çıldırtacak kadar yazdım, bu kentin "Sözde" trafik müdürünün kılı kıpırdamadı.. Öyle olunca da azgınlık hergün artıyor..
İşte buyrun..
Ortaköy meydanı trafik polisi kaynar. Bunu da herkes bilir.. Bilir de o meydana biri 10, öteki 50 metredeki kavşaklarda dağ yasaları geçer. Gücü gücü yetene..
Portakal Yokuşu'nu Dereboyu'na bağlayan kavşak.. Sıraya girmiş, yeşil bekliyoruz. Üzerinde Adac yazan dev bir kamyon.. Kırmızıda bir de ters yola girerek U dönüşü yaptı iyi mi?.. 34 FM 0135.. "Yuh artık" derken, 34 TF 9712 de ters yönden gelip, biz hıyar gibi bekleyenleri atlayarak, gene kırmızıda basıp gitmez mi?..
Amerika'da bunu yap, deli olduğuna hükmedip, akıl hastanesine yollarlar seni, ceza yazmadan önce..
Bizde akılsız olanlar bizleriz.. Devleti, var sanıp, kurallara uyan geri zekalılar!..
Çapkın Müdür!..
İstanbul'u adam etme.. Polisin olduğu yerde suç işlenmesini önle, heykelini dikmeyi önereceğim!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA