Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ekonomik kriz!..

NTV'NİN, bizi, yani 90 Dakika'yı kovma sebebi ekonomikmiş gerçekten..
Yılın ilk resmi maçını naklen yayınlamak gibi önemli bir fırsatı ele geçiren ve futbola acıkmış milyonları ekran başına toplayan NTV, maçı sunacak Ercan Taner ve Rıdvan Dilmen'i Kazakistan'a gönderecek masrafı dahi göze alamamış.. Ercan ve Rıdvan dostlarım, maçı İstanbul'da televizyondan izleyerek yorumladılar ve pek çok şeyin de farkında olmadılar. Maçın niye durduğunu, kimin girip kimin çıktığını, kaç dakika uzadığını bize söyleyemediler.. Kemal Belgin, Medyaspor'daki yazısında kıyameti koparıyor.. Uzun uzun yazmış. Ben sonunu nakledeyim sadece..
"Ey NTV, Ey Ercan Taner, Ey Rıdvan Dilmen! Bizi resmen aldattınız, bizi kandırdınız.
Sayın Ferit Şahenk! Tuttuğunuz takımın formasıyla statta canlı canlı maç seyretmek için gösterdiğiniz heyecan ve özeni, canlı maçın cansız yorumcularına 2 laf edecek kadar da göstermelisiniz. Bu akşam, NTV'nin yayın hayatında bir kara gece, bir kepazelik, bir rezalet olarak yer alacak. Siz en iyisi böyle devam edin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA