Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Korsan!..

ADNAN Polat, Şeref tribününden şikayetçi oluyordu.. "Şu anda stadın etrafında korsan formalar satılıyor. Belediye zabıtası, polis peşlerinde.. Baş edemiyoruz. Galatasaraylı formasını Galatasaray Store'lardan almalı.."
Doğru söylüyor Polat, ama mücadele yöntemi yanlış..
Ne yapmalı peki?..
Yıllar önce, Lacoste, Türkiye'ye girmeye karar vermişti.
Genel Müdürleri geldi açılış yapmaya. Bir yemek verdiler. Yan yana düştük, sohbet ediyoruz. "Hata ettiniz" dedim.. "Türkiye'de yakasında timsah var diye sizin tişörtlere eşek yükü para vermezler.."
"Dünya veriyor" dedi.. "Veren hava atıyor da ondan. Bizde havanız falan yok. Sizinle yarın gecekondu mahallesine gidelim.. Sokaktaki her çocuğun sırtında Lacoste var" dedim..
Adam gitti.. Sonra Fransa'da kanun çıktı, korsanla savaş için.. Havaalanlarında, Fransa'ya giren bavullarda korsan mal çıktı mı, bavulun sahibi hapı yuttu, öyle kanun.. Bizden gidenleri özellikle aramaya başladılar..
Yani..
Bu formayı giyenler, Ali Sami Yen tribünlerinde oturuyor, Sevgili Adnan.. Galatasaray'ın o kadar da güvenlik görevlisi var.. Maçlarda şöyle bir dolaşsınlar tribünde.. Sahte formalı üç kişiyi alıp, adalete telim etsinler.. Bakalım bir daha korsan forma almaya cesaret eden kalıyor mu?.
Her işi polisten, zabıtadan beklemeyeceksin. Biraz da kendi elini taşın altına sokacaksın..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA