Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Üzülmeyin!..

Cüzzamla Savaş deyince, dünyanın ezber bildiği adı, Cüzzam Hastanesine vermeyi reddetmiş, İl Genel Meclisimiz.. Üzülmeyin..
Bir defa Türkan Saylan adı ölmez..
İki.. Yarın verilir merak etmeyin.. Ben bu ülkeyi iyi bilirim..
Doğan Canku, Bülent Ecevit'in "Takalar" şiirini bestelemiş, Modern Folk okumuştu. TRT'nin Denetim Kurulu "Bölücülük yapıyor" diye şarkıyı yasakladı. Çünkü dizelerden birinde "Takalar geçiyor dümenleri Lazlı" diyordu Ecevit.. (Türkiye ne günlerden geçti, anlayın.)
Çocuklar şarkıyı söyleyebilmek için zamanın muhalefet lideri Bülent Beye gidip izin istediler "Lazlı'yı, nazlı yapabilir miyiz" dediler.. Bülent Bey "Olur" dedi..
O sırada seçimler yapıldı. Bülent Bey kazandı. Başbakan oldu. Ayni TRT'nin ayni denetim kurulu, bu defa şarkıyı kendiliğinden yeniden denetime aldı altına "Yayınlanır" damgasını bastı.. Türkan Saylan adı, o hastaneye verilecektir. Biz görmesek de..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA