Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özür dilerim!..

Efendim RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun imzalı bir açıklama aldım.. Okudum.. 3 sayfa.. Uzun uzun yazmama gerek yok.. Özetleyeceğim.. Ama önce özür dileyerek..
Çünkü ben aslı faslı olmayan şeyleri yazarak, argo sözcükler kullanarak, kurumu haksız şekilde suçluyor, yıpranmasına sebep oluyormuşum. Ben RTÜK'le ilgili tamamen sübjektif değerlendirmeler yapıyor, kurumu görev yapsa da, yapmasa da eleştirmek çelişkisine düşüyormuşum
Gününü, saatini, adını vererek yazdığım programdaki tüm aralar ve reklamlar kurallara uygunmuş.
Aynen böyle sevgili okurlar.. Türk televizyonlarında, programlar, diziler arasına konan reklamlar, tanıtımlar meğer RTÜK'ün koyduğu kurallara tamamen uygunmuş..
O zaman, yalancı ve küfürbaz bana, özür dilemek düşüyor..
Bu özür beni affetmeniz için yeter mi, Sayın Hocam?.
Ben sizin yerinizde olsam, mahkemeye giderdim. Bana ibret- i âlem bir ceza verdirmelisiniz ki, bir daha hiçbir gazeteci, basın özgürlüğünü kötüye kullanmaya cesaret edemesin.
Bakın söz veriyorum, bu davada gazete imkânlarını (Avukat dahil) asla kullanmayacak, kendimi savunacak ve kesilecek cezamı bizzat ödeyeceğim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA