Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yoo.. Fazlası fazla!..

Timuçin Esen değerli bir sanatçıdır. Medya tarafından da korunması gerekir. Bu ülkede sanatçı tarlada yetişmiyor çünkü..
Ama onu koruma adına başkalarına saldırmak.. İşte yanlış olan o..
Timuçin'i korumak ve saygı duymak, onun yerlerde sürünen ve de kelepçeli resim ve görüntülerini yayınlamamaktır. O kadar..
Bu ülkede içki içmek serbesttir. Ama sarhoş olmak, hele çevreye rahatsızlık vermek yasal suçtur.
Olay kavgaya, hem kanlı kavgaya dönüştüğünde gelen polise direnmek de suçtur. Polis görevini yaparken, karşısındakinin kimliğine bakmaz. Bakamaz. Herkese eşit davranmak zorundadır. Polise saldırılar, haksızdır.
Sarhoş olduğun için kavga çıkarmış, kafan yarılmış ve hastanelere düşmüşsen, doktorun sana "O kadar içmemeni" tavsiye etmesi, mesleği gereğidir. Çünkü aşırı içki, ruhsal ve fiziksel sağlığa zararlıdır. Kaldı ki, gece acil serviste görevli ve vakitleri çok değerli, belki de hayat kurtaracak kişileri, aşırı alkol sonuçları ile meşgul etmeye tepki de doğaldır. Hastane ve doktora yapılan saldırılar da haksızdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA