Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mest, sizi mest edecek..

Serpil Gogen restoran

Tuncay Artun Cad. Salih Bey Sok. No: 4 Reşitpaşa..
Reşitpaşa, Emirgân sırtlarında..
Önce okuyun.. Sonra yazdığım siteyi tıklayın.. Sonra yolunuzu Reşitpaşa'ya düşürün.. Çünkü sürpriz Reşitpaşa'da.. Sanki Paris.. O daracık sokaklardan birinde, beklenmedik bir tad, estetik ve zarafet var: Mest..
"Mest" ne mi? Bilmem!. Restoran? Şarküteri? Kurs? Çiçekçi? Aklımda bir de "gurme" kelimesi var ama gurme "nesi" tanımlayamıyorum. Öyleyse, hepsi!.
Restoran enfes.. Biz, kimimiz ördek, kimimiz makarna yedik.. Ördek Fransa'da, makarnalar İtalya'da olsanız, bu güzellikte gelirdi, ancak..
Şarküteri, bir gurme dükkânı.. Reçelden, peynire, somondan, mumlu balık yumurtasına, şaraba, makarona, hatta zeytinyağına kadar enfes bir ürün listesi.. Üstelik, restoranda yediğiniz o harika ördeği çiğ ama hazır olarak satın alıp evinizde pişirebiliyorsunuz..
İkram servisi var.. Mest'in kendi özel dekoru içinde veya tercihiniz olan bir başka yerde her türlü davet, yemekli toplantı, kutlama için hazırlar..
Yemek atölyeleri dünya mutfaklarından seçmelerle çalışmalar yapıyor. Programlar hafta içinde altı güne yayılmış.. Osmanlı, Fransız, Uzakdoğu mutfaklarını ya da başkalarını öğrenmek mi istiyorsunuz? Kurslar hazır..
Mest'in giriş bölümü çiçeklerin.. Özel olarak hazırlanan çiçekler ve bitkiler, yine özel olarak dizayn edilmiş gümüş kaplama vazolar içinde sunuluyor. Üstelik, kendi çiçeğinizi kendi duygularınızı yansıtacak biçimde kendiniz düzenleyebiliyorsunuz. Her Perşembe 15.00- 17.00 arası floral tasarım atölyesinde bu işin de inceliklerini öğrenebilirsiniz..
Mest, özetle bu.. Peki, sizce ne?
Bir tıklayıp bakın:
www.mest.com.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA