Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Halil'den ve HaberTurk'ten özürler!..

İstanbul'da düzenlenen ve Eurosport'tan naklen yayınlanan Masa Tenisi Avrupa- Asya All Star maçlarını haber yapmayan medyamızı eleştirmiş ve isim vererek, spor müdürlerine "Bu nasıl iş" diye sormuştum..
Halil Özer'den ses, daha doğrusu sayfalar geldi. Onlar yazmışlar.. Ben atlamışım.. Halil'den ve HaberTurk'ten özür dilerken, ne kadar mutlu olduğumu söylemek isterim.
Bu arada, Sevgili Halil'den bir rica..
Sayfalar dolusu Spor gazetende, bu ülkenin hiçbir gazetesinin yüz vermediği Eurosport'un, mümkünse iki kanalının da günlük akış programını yayınlaman mümkün olur mu, her gün?.Bu ülkede spor meraklısı çok.. Bizim gazeteler kendi gurup kanallarına rakip olur diye Eurosport'u yok sayıyorlar da..
Ve de..
Masa Tenisi Federasyonu Başkanı meğer Oktay Çimen'miş. Bu ülkenin yetiştirdiği en büyük masa tenisçilerinden biri.. Sporcuyken çok izledim. Çok gururlandım. Kaç defa bana, basının ilgisizliğinden dert yanmıştı..
Şimdi kendisi başkan.. Ama basına ulaşmak için bir şey yapmıyor..
Kasımdaki All Star maçlarının basın toplantısı temmuzda yapılmış, iyi mi?.
Mesele "Dostlar alışverişte görsün" değil Oktay.. Mesele, yazdırmak, haber yaptırmak.. Dağ Musa'ya gitmezse, Musa Dağa gidecek.. Topu topu 5 büyük gazete var.
Kendin gitsen spor servislerine.. Bu tür sporlara meraklı olduğunu bildiğin gazetecileri kendin arasan, zorlasan, yazdırsan, duyursan..
Vicdanını temizlemek "Ben üzerime düşeni yaptım" demek için değil, amaca ulaşmak için çalışacaksın, Sevgili Oktay!. Ulaşana kadar uğraşacaksın..
All Star'da basın tribününde kaç Türk gazeteci vardı. Kaç kişi yazdı, onu söyle bana.. Ötesi lafu güzaf!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA