Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Berfin!..

Yaşamdan Dakikalar'da bir bayram sürprizi daha var.. Berfin.. 11 yaşındaki muhteşem kemancımız.. Bir Sarı Gelin çaldı, ağlarsınız.. Berfin'i özellikle davet ettim hem.. Hem Bayram Özele çok yakışacağı için.. Hem de 3 Aralık Perşembe gecesi Lütfi Kırdar'da çok anlamlı bir konser var, onu duyurmak için..
Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) in düzenlediği "Yedi Tepeden Yedi Kıtaya İstanbul'un Ritmi" adını taşıyan konserde İstanbul Senfoni Orkestrası çalacak. Konuk sanatçılar Sezen Aksu ve Burak Kut..
Dünyanın en ünlü müzik okullarının başında gelir, Berkle College of Music.. Bu Kolejde okuyan Türk Gençleri, Emir Çerman, Bulut Güven, Burak Beşir ve Ekin Cengizhan konser için kendi bestelerini seçtiler. Ayrıca Sezen ve Burak'ın şarkılarını da yeniden düzenlediler.. Müthiş bir müzik gecesi olacak. Geliri de Berkle Kolej'de okuyan Türk gençlerine destek olacak. Oraya yeni yetenekler gönderilecek..
Mesela Berfin.. Berfinler..
Bu konsere katılın.. Harika bir gece yaşayın, yetenekli gençlere katkıda bulunmanın hazzını da üzerine ekleyin..
www.cev.org.tr
biletix.com.tr
0216 556 98 90

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA