Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yeni yıl konserlerini kaçırmayın

Yeni yılı İstanbul hoş konserlerle karşılıyor.. Benim gidip gidip yazmalarıma kızanların başında Yasemin var.. "Hıncal Bey, önce yazın da, millet de görsün" diye başımın etini yemeye başladı. Yemekle kalmadı, önüme bir de dosya koydu..
Vay vay vay!.. Ne konserler var..
Şöyle bakalım..
Süreyya.. Devlet Opera ve Balesi 29, 30 Aralık gece ve 3 Ocak Pazar gündüz, bir "Yeni Yıl Konseri" düzenledi. Klasik müziğin en popüler parçaları, operanın en ünlü aryalarından oluşan harika bir repertuvar.. Strausslar, Brahms, Leharlar.. Müzikaller, napolitenler.. Müthiş.. Müthiş..
0216 346 15 31
www.idobale.com
Cemal Reşit Rey.. 26 Aralık,
20.00'de Johann Strauss Ensemble Yılbaşı Konseri var. Ensemble, her sene Viyana'dan naklen izlediğim yılbaşı konserleri benzeri bir program sunuyor. Strauss ailesinin en güzel vals ve polkaları..
0212 231 54 98
www.crrks.org
İş Sanat Kültür.. İş Sanat iki ayrı etkinlik düzenlemiş yeni yıla.. 29 Aralık, 20.00'de Sarközi& The Gypsy Devils'in Yılbaşı Konseri.. Çigan müziğinin, senfonik müzik ve caza uzanması, dünyayı sallamıştı.
Unutulmaz bir konser olacak. Başkalarından duyup pişman olmayın..
8 ve 9 Ocak Cuma ve Cumartesi geceleri "Yeni Yıl Coşkusu /Strauss Gecesi" nin konuklarıysa Prag Filarmoni.. Ve de Prag Dansçıları.. Hem göze, hem kulağa.. Gene Strauss ağırlıklı bir vals, polka ve çardaş gecesi..
0212 316 10 83
www.ıssanat.com.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA