Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kim bunlar!..

Tuğçe Kazaz bir defilede erotik bir hemşire kılığı taşıdı diye mahkemeye verilmiş.. Kimler verdi tahmin ediyorum. Bir zamanlar ben de mahkeme mahkeme dolaşmıştım, Kazım Baba'dan gelen Pazar Neşesi diye bir hemşire fıkrası yayınladım diye.. Efendim hemşirelere ve mesleğe hakaret etmişim..
Hadi ordan..
Hayatında benim kadar uzun süre hastanelerde yatan (Toplamı iki seneyi aşar) benim kadar hemşirelerle içli dışlı olan, onları benim kadar seven ve kucaklayan biri daha az bulunur. Ben mi hakaret edeceğim?..
Yahu hemşirelik ve sekreterlik, fıkralar, karikatürlerle başlayıp, öyküler, romanlar, filmler ve hatta porno filmlere kadar konu olan iki meslektir. Dünyada milyon örneği var. Çünkü bu iki meslektekiler, patronları ve hastaları ile çok yakın, çok özel ilişkiler içindedirler. Bu da hayalleri çalıştırır. Okur, bakar, güler geçersiniz..
Hayır.. Bir dernekleri ve derneğin, benim zamanımda nedense hep erkek yönetimleri vardı.
"Bakın, biz mesleğe nasıl sahip çıkıyoruz" şovu için mahkemeleri meşgul ettiler. Bir avuç suda fırtına yarattılar..
Hepsinden beraat ettim. Çoğunda mahkeme, dava açmadan reddetti..
Gene seçim, falan mı var ufukta?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA