Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özürler!..

Telefonda Sinan.. Sinan Cem Şahin.. Bizim zamanımızda ekonomi muhabirlerimizdendi.. Şimdi Telekom'da çalışıyormuş..
"Hıncal Ağbi.. Günaydın" dedi.. Yıllar sonra hoş beş.. Sonra sadede geldi.. "Kablolu TV'de başına gelenleri okudum. Ama Kablolu TV'nin Türk Telekom'la alakası kalmadı. Özelleştirme sırasında Türksat'a gitti onlar.."
Olacak şey değil.. Böyle bir hata yapmamak için araştırmıştık Ercan'la üstelik..
"Telekom özelleşti. Emin olmamız lazım Telekom'da kaldıklarından" diye.. Bizi iki gün evvel Kablolu TV'den aramışlardı, yeni bir servisleri varmış, abone olmak ister miyiz diye.. Yasemin izinli. Ercan bakıyor.. "O bizi arayan Seda Nur Hanım'ı ara, sor ve öğren" dedim. Ercan az sonra koştu geldi.. "Telefon cevap vermiyor. Bant yayına giriyor, "Telekom'a hoş geldiniz" diye..
Anlattım Sinan'a.. "Bizim öyle bir merkezimiz yok, Fatih'te" dedi..
Dün gece ben aradım tekrar.. Telefondaki band "Telekom" diyor açık seçik.. İki ihtimal var. Ya eski band kaydı aynen duruyor. Ya da call center kapanınca, Telekom'un Telesekreter Servisi otomatik devreye giriyor ve bu karışıklık ortaya çıkıyor.
Her neyse..
Kablolu TV, Telekom'un değil artık. Türksat'ın.. Bu birinci özür.
İkinci özür Türksat'tan.. Aradılar. Sorunlarımı çözeceklerini, Kablolu TV üyelerine böyle davranan tüm sorumluları da bulup çıkaracaklarına söz verdiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA