Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tecelli'den Abuzittin'e mektuplar

Abuzittincim
Adam resmen tescilli katil. Üstelik manyak da. Yani, hem manyak hem katil. Sen bunun üzerine, hiç bi önlem almadan, nasıl elini kolunu sallayarak gidersin kardeşim? İsrail faciasında anlayamadığım o.. Bu İsrail hükümetlerinin ilk vak'ası değil ki. Vahşetin en büyüğü onlarda. Gazetelerde yazılıyor. Yöneticileri Mossad kökenlidir diye. Şimdiki Başbakanları gibi.
Mossad dünyanın en gaddar gizli örgütüdür Abuzittincim. Bi zamanların KGB' sinden bile gaddardır. Benim okuduklarımdan aklımda kalanlar, hiç bi gizli teşkilat, Mossad'la karşı karşıya kalıp hesaplaşmak istemez. CIA bile.
Yanılmıyorsam 70'li yıllarda, Beyrut'ta Mossad'la KGB'nin adamları kapışmış, sonuçta Ruslar pes etmek zorunda kalmıştı. Bu yapıdan gelen, bu kafada adamlar, düşünebiliyor musun şimdilerde İsrail devletini yönetiyorlar. Abuzittincim,
Rechel Corrie olayı unutulacak olay mıdır kardeşim. Hani şu, sarı saçlı mavi gözlü Amerikalı kız.. 2003' ün Mart'ı. Uluslararası barış örgütleri Gazze de protesto gösterileri düzenliyor. Bu sırada Refah Mülteci Kamp'ında, İsrail'e ait askeri iş makineleri Filistinlilerin mekânlarını, buldozerlerle yıkmakla meşgul. Kalabalıktan fırlayan sarışın kız 10 tonluk sarı renk canavarın önüne çıkıp, kollarını iki yana açıyor. 10 tonluk dev önce durur gibi oluyor sonra, asker operatörün gaza yüklenmesiyle kızı paletlerinin altına alıveriyor. Duruyor, geri vitese takıp bi kere daha eziyor. Vahşetin bu kadarına insan sinema perdesinde bile dayanamaz!
İsrail'i yönetenler böyle adamlar. O tarihte de kimsenin gıkı çıkmamıştı. Amerika dahil. Yav bunlar "Kusura bakma, Mısır gemisi sandık!" diye Amerikan harp gemisini (USS Liberty) Beyrut'ta 2.5 saat süreyle bombalamadılar mı kardeşim. Bir sürü ölü, yaralı. Üstelik, nükleer silahlarla donatılmış F-4'ler, İsrail uçaklarının tepesine binmek için yakın üslerden havalanınca, zamanın Amerikan Savunma Bakanı, emir verip harekâtı durdurmadı mıydı?
Katili öylesine koruyanlar var ki, kendi askerlerinin öldürülmesini sineye çekebiliyorlar. Akıl almaz işler bunlar Abuzittincim. Benim demek istediğim birilerinin bunlara hadlerini bildirmesi lazım elbette ama dünya daki 200'e yakın devletin içinden niye yalnız biz ortaya çıkalım?
Hadi çıktık neden hiç bi önlem almadan o kadar sivil insanı, çoluk çocuk, katillerin önüne, savunmasız atalım? Aklım almıyor. İki sene önce Amerika Gürcistan'a insani yardım malzemesi taşıyan bi gemi yolladıydı. Rusya itiraz etti. Geminin refakatine nükleer füze başlıkları taşıyan iki kruvazör verdiler. Herkes sus-pus!
"Yapacaksan böyle yap" demiyecem de içimde sanki oyuna getiriliyormuşuz gibi bi his var kardeşim. Hele, şu günlerde dünya televizyonlarında yayınlanan, çember sakallı insanların, ellerinde Arap harfleriyle yazılı pankartlar, tekbir getirdikleri kalabalık İstanbul görüntüleri..
Al işte, Hatay'da da Katolik din adamı öldürüldü.. Çok düşündürücü, çok kötü Abuzittincim çok!
Kardeşin Güneş.
Tecellister@gmail.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA