Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu konsere gitmek gerek!..

BAKIN biz o gece, yani 13 Haziran pazar, Nebil'i evlendiriyoruz. Orda olmam gerek.. Nikâh şahidiyim çünkü.. Ama sizin iki eliniz benim gibi kanda değilse, İş Sanat'ta olmaya bakın, saat 18.30'da..
"İşitme Engelliler ve Aileleri" diye bir dernek var, 6 yıldır çok iyi yapan.. Türkiye İşitme Engellileri'nin üç "Erken" eksiği var. Erken Teşhis, Erken Cihazlanma, Erken Eğitim. Dernek en önemli ayak, Eğitim üzerinde çalışıyor. Göztepe'de bir ana okulu açtılar. Şimdi de bu tarafta bir okul için kolları sıvadılar. 13 Haziran gecesi o okul yararına.. Ferhat Livaneli Orkestrası eşliğinde genç piyanistler, İşitme Engelliler için çalacaklar. Dünya tatlısı bir konser izleyeceksiniz.. Asıl önemlisi Ceren Karakaya'yı dinleyeceksiniz. Ceren duymuyor.. Hiç duymadı ve duymadığı piyanoyu çalıyor.. Nebil evlendiği gece, ekibi çalışacak ve Ceren'in görüntülerini size haftaya Yaşamdan Dakikalar'da sunacağız, söz..
Davetiyeler için.. 0 212 559 8797 ied@ied.org.tr


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA