Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sıra trafikte..

Cumartesi gecesi Cemal Reşit Rey'e gittim. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Danışmanı Prof. Mustafa Ilıcalı hocam sözünü tutmuş. Bu çıkmaz sokaktaki İspark kaldırılmış. Park levhalarının yerine "Durmak, duraklamak yasaktır" levhaları konmuş. Çıkmaz sokağın sonunda U dönüşünü kolaylaştırmak için çalışma da başlamış..
Amma..
Yol gene ayni. İki yanda gene park etmiş arabalar.. İspark'ın yerini anında değnekçiler, yani yasa dışı haraççılar almış. Yasak yola araba park ettirip, vergisiz, sigortasız para kazanıyorlar.
Belediyenin orada işi bitti. Şimdi yetki artık, valilikte.. Orada kuralların uygulanması, parkın önlenmesi, değnekçilerin yola yerleşmesinin önlenmesi ancak Trafik Polislerinin görev yapmasıyla mümkün. O yola Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısını da, İstanbul Trafik Müdürünü de götürdüm. Durumu biliyorlar.
Oraya hemen "Devlet"i götürmeliler. Değnekçileri alıp götüren polisler ve park etmiş arabaları anında çeken araçlar, uzun süre orada görevlendirilmeli.. Bu pis alışkanlık unutulana kadar!..
Üç büyük salonun ve İstanbul İtfaiyesinin yolu gece gündüz tertemiz olmalı..
Gece gündüz!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA