Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ceza yazmak..

İstanbul'un felaket trafiğini yazarken "Polisler nerde" diye uzun ve sık eleştiriler yapmıştım..
Bayramda dolaşıyorum. Nerde olduğunu söylemeyeyim de, günahsız çocuklar yanmasın. Bir trafik polisi yanıma geldi. Bayramlaştı.. Sonra derdini döktü..
"Hıncal ağbi bizi eleştiriyorsun ama, çalışma koşullarımızı bilmiyorsun. Bizden trafiği düzenlememizi isteyen yok. Amirlerimiz sadece ceza kesmemizi istiyor. Her gün kaç makbuz kesmiş, kaç para toplamışız ona bakıyorlar.. Makbuz doldurmaktan, trafiğin akışı ile ilgilenmemiz mümkün olmuyor ki.."
Sözcü'de haber okuyorum.
Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, bir soru üzerine, halk arasında Fak Fuk Fon diye bilinen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma'yı Teşvik Fonu'nun gelirlerinin başında trafik cezalarının geldiğini açıklamış. Ödediğimiz cezaların yarısı bu fona gidiyormuş meğerse..
Eee.. Arabası olan zengindir nasılsa.. Ondan alıp fakire vereceksin.. Devlet Robin Hood.. Trafik polisleri de, Robin'in çetesi..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA