Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mutu ve Daum da gelsin

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Keita gidince "Futbolcunun sadece iyi olmasına değil, ahlaklı olmasına da bakıyoruz" demişti. Kazım transferi bu sözlerle bağdaşıyor mu?
Adnan Polat'ın yaptığı hiçbir şey Galatasaraylılık ile bağdaşmıyor zaten. Bu, tam tuz biber ekti. Colin Kazım, Fenerbahçe'den açık ve seçik, kimse alınmasın, kovuldu. Niye kovulduğunu da herkes biliyor. Fenerbahçe'nin bu şekilde kovduğu bir oyuncuyu almak, Galatasaray'a yakışır mı, yakışmaz mı?
Adnan Polat'a şunu soruyorum: Aynı gerekçelerle diyelim Koç Holding'den kovulmuş birisini Polat Holding'e alır mıydı?
Galatasaray'ın Polat Holding kadar da mı değeri yok?

Taraftar da tepkili. ultrAslan, "Hagi hakkındaki görüşümüz zedelenmiştir" derken yönetime de "Bu işi yapamıyorsunuz" eleştirisinde bulundu.
ultrAslan, nihayet gerçeklerin farkına varmaya başladı. Tribünleri 3-5 avanta bilet karşılığı kontrol etmeye çalışan amigo bozuntuları da kendilerine geleceklerdir sanırım. Ama tribün protestoları da Adnan Polat'ın umurunda değil. Çünkü Galatasaray'da asıl sorumlu olması gereken yönetim kurulu tam bir köle düzeninde. Kongrede ise sesini çıkaran, "Bu iş böyle gitmez" diyen, kolları sıvayan, Adnan Polat'ı en azından bir olağanüstü kongre telaşına düşürecek ve kendine getirecek teşebbüsü başlatan tek kişi yok. Başta eski başkanlardan Faruk Süren, elinde koskoca gazetesi olan eski ikinci başkan Fatih Altaylı, birçok insan konuşuyor. Ama sadece konuşuyor.
Adnan Polat da bu palavra konuşmaları herhalde kahkahalar atarak okuyor, dinliyor ve bildiğini yapmaya devam ediyor.
Galatasaray, tarihinin hiçbir döneminde bu kadar kötü yönetilmemiş ve bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Şimdi Mutu'yu da transfer etsinler.
Hatta Hagi'yi de gönderip teknik direktörlüğe Daum'u getirsinler.

Hagi, Misimoviç'i disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı bıraktı. Hagi boyutunda Kazım transferi nasıl yorumlanmalı?
Hagi diye bir boyut yok. Hagi, tartışılmaz dünyanın en büyük futbolcularından ve Türkiye'de futbol oynayan en büyük yabancı.
Ama insancıl değerleri çok tartışılır. O telefon olayını unutmayın. Teknik direktör olarak iflas etmiştir. Yönetici olarak iflas etmiştir. Misimoviç-
Colin Kazım olayı onda ilke, prensip denen şeyden eser bulunmadığını kanıtlamıştır.
Adnan Polat, böyle bir harabeyi, sırf Adnan Sezgin ile çalışmayı kabul ettiği için Galatasaray'ın başına getirmiştir. Hagi'nin tek özelliği Sezgin'e itiraz etmeyişidir. Ama bütün bu rezaletlere, tekrar ediyorum Galatasaray Yönetim Kurulu ve Galatasaray kongresi göz yummaktadır. O zaman da Adnan Polat bildiğini okumaktadır. Galatasaray'ın sorunu Misimoviç, Colin Kazım, Hagi, Adnan Sezgin, hatta Adnan Polat değil; yönetim kurulu da değil. Galatasaray'ın sorunu binlerce üyesi içinde bu kulübe sahip tek kişinin ortaya çıkamayışıdır.
Bazen bir kişi tarihi değiştirir. Galatasaray'da ne yazık ki o bir kişi yok.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA