Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pardon!..

Yani beni bile çileden çıkarıp Adnancı yapacaklar..
Sultani dazlaklarından olduğu için, Sultani dışındaki Galatasaraylılara tahammül edemeyen Yiğit (Y büyük harfle) yazar Arena'daki provokasyonun 1 numarasını keşfetmiş..
Adnan Polat..
Vallahi de, billahi de öyle yazıyor.. "Sen başbakana sonuna kadar karşı olabilirsin, hatta kapalı kapılar ardında hakkında atıp tutabilirsin.. (İhbara bakar mısınız) ama kendi siyasi ideolojin uğruna Galatasaray camiasını buna alet edemezsin.."
Buyrun burdan yakın.. Başbakan'ın karşısında "Tek ayağı üzerinde cezaya durmuş ilkokul öğrencisi" gibi şaşkın durduğu ve hem de Galatasaray kulübü üyesi TOKİ Başkanını, Galatasaray'ı aşağılamalarına karşı, Haysiyet Divanına sevk etmek bir yana "Ne emrederseniz onu yaparız" el pençe divan tavrına girdiği için camia tarafından yerden yere vurulan Başkan meğer Galatasaray Ergenekonu'nun bir numarasıymış..
Yahu Fatih.. Sen de Sultani'de okudun.. Orda mı öğretiyorlar, böyle komplo teorileri üretmeyi?..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA