Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dakikalar!..

Bakın bu hafta, yani yarın sabah Yaşamdan Dakikalar'ı (TV8/ 10.00) kaçırmayın. Duyar üzülürsünüz.. Bir Bedri Rahmi özel programı yaptık adeta.. Üstadın 100'üncü Doğum Yılı, New York'tan başlayarak dünyada kutlanıyor ya..
Müthiş bir bariton.. Zafer Erdaş ve elinde sazı, türküler okuyor.. Ama ne okuyor?.
Metin Belgin ve ekranın Kemal Hocası Bülent Emin Yarar, en güzel Bedri Şiirleri'ni yaşatıyorlar.. Gerçekten yaşatıyorlar.. Hele finaldeki "Yiğidim Aslanım Burda Yatıyor"u Metin'den dinlerken şiirin nasıl yaşadığını görecek ve "Ben böyle şey dinlemedim" diyeceksiniz. Ardından Zafer, Zülfü'nün bu dizelere bestesini okuyacak ki, tüyleriniz yerinde kalırsa, ben bir daha laf etmem.
Programda bir konuk var.. Bugüne dek 300'den fazla film, 10 bin saatten fazla TV dizisi yapan ve de Kültür, Sanat için yaptıklarına, geçen ay, Beyoğlu'ndaki sinema ve tiyatro müzesini ekleyen Türker İnanoğlu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA