Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Güzel yaşlanmak..

BİR defa film güzel.. Hoş.. Neşeli.. Eğlenceli..
Barillet ve Gredy adını tiyatroseverler bilirler.. Özellikle de Haldun Dormen'in çılgın komedilerini kaçırmayanlar.. Çoğunun altında bu ikilinin imzası vardır..
Potiche /Kadın İsterse, bu ikilinin bir komedisinden uyarlanmış.. Çok da güzel oynanmış.. Nasıl oynanmasın.. Sinemanın iki devi, Catherine Deneuve ve Gerard Depardieu karşı karşıya..
Catherine Deneuve'e Cherburg Şemsiyeleri (1964) filminde bayılmıştım. Gündüz Güzeli'nde (1967) aşık oldum. Tüm dünya aşık oldu zaten.. En başta Fransızlar..
Fransa'yı temsil eden bir kadın vardır. Marianne.. Brigitte Bardot'nun yüzüydü Marianne o yıllarda.. Sonra Catherine Deneuve oldu, Marianne..
Şimdi, Kadın İsterse'ye gidin ve bu 68 yaşındaki güzelliği seyredin..
Kendisiyle barışık yaşlanmak, Catherine Deneuve olarak kalmak neymiş görün..
Ne botoksun ruhsuz ve ifadesizleştirdiği donmuş suratlar, ne çekilmekten, deriden dejenere olmuş deriler..
Yaşında küçük gösterme hevesinde değil.. İnsanın 68 yaşında da güzel olabileceğini gösteriyor, Catherine Deneuve, o kadar.. Sophia Loren de öyle değil miydi?.
Çok daha genç yaşlarda arkadaşlarım var, inanın yüzlerine bakamadığım için mümkün olduğunca karşılaşmamaya gayret ediyorum..
Her yaşın ayrı güzelliği var, şarkı sözü değil. İnsanın sindirmesi, özümlemesi gereken bir gerçek.. Yaşından genç görünmeye çırpınma yerine, yaşının güzelliğiyle, yaşlanma nedir, gidin, "Kadın İsterse" ye onu da görün, fevkalade keyifli iki saat geçirirken..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA