Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tarkan!..

NERDEYSE o hanıma "Aferin" diyeceğim geliyor.. Reklam merakı ve fırsatçılığı, bu ülkedeki herkese Tarkan'ın nasıl mütevazi, nasıl soğukkanlı, nasıl zeki ve akıllı ve nasıl "İnsan" olduğunu gösterdi.
O tatsız, o acayip, o çirkin, o ayıp ve o beklenmedik müdahaleye, böyle rahat ve böyle kibar yanıt vermek, herkesin harcı değil..
Tarkan farkını gördük. Herkes gördü..
Bu bir..
İkincisi..
"Fırsat bu fırsat" deyip, sunuculara ve organizasyonlara yüklenenler var..
Bir defa böyle zıpçıktılar, her yerde çıkar. O dünya muhafazakarı İngiltere'de ne asil gösterilerde çırılçıplak koşan adamları, dünya defalarca izlemedi mi?.
İkincisi.. Beyaz da, Ayşe de, Tarkan'ın durumu fevkalade iyi idare ettiğini görünce, krizi gayet iyi, adeta hissettirmeden, adeta mizansen gibi geçiştirdiler ve gecenin tadının kaçmasını önlediler.
Üçüncüsü.. Beyaz'la Ayşe'nin Tarkan'dan röportaj için adeta kavgaya girişmeleri, çok içten bir sunuculuk gösterisiydi. Tarkan gene harikaydı. Bu ülkedeki herkesin "Benimle röportaj yapsa" diye öldüğü, Ayşe ve Beyaz, Tarkan'ın nasıl değerli, nasıl ulaşılmaz olduğunu bu yolla en iyi anlatırken, Türk popunun bu büyük yıldızı, burada da harika "Durum yöneticisi" olduğunu gösterdi.
Tarkan zaten en sevdiğim sanatçılardandır. O gece bir kez daha "Boşuna sevmiyorum bu adamı" dedim, içimden. Şimdi de dışımdan..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA