Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

CHP'nin yolu!..

KURULTAY!.. Seçimden bana ve benim gibi düşünenlere sorarsanız, hezimetle çıkan (Kazanın ancak yarısı kadar oy alabilmeye başka ne denir ki?.) CHP Kurultay'a gitmeli..
Deniz Baykal'ın istediği Kurultay değil bu.. Partiyi ondan da kurtaracak Kurultay..
"Oy toplasınlar, yaparız" diyor, Kemal Kılıçdaroğlu..
Hayır.. Ona gerek yok..
Kaybettiğiniz için Kurultay'ı siz çağıracaksınız.. Bu geleneği de başlatacaksınız.
"Ben başaramadım. Çekiliyorum. Başaracak olanı seçin" diyeceksiniz..
Bunu yapmadan önce de, Mehmet Y. Yılmaz'ın dediği gibi (16 Haziran/ Hürriyet) önce demokratik bir tüzük hazırlayıp, ülkeye getirmeyi vaad ettiğiniz (ve görünüşe göre kimseleri inandıramadığınız) demokrasiyi, önce CHP'ye getireceksiniz. Parti içi demokrasi kanalları açılacak. Lider sultası bitecek. Partiyi tek adam değil, üyeler yönetecekler. Başkanlığı bir ele geçirenin, canı istediği kadar orada kalmasını sağlayan bugünkü sistem tarihe gömülecek. CHP kendi içinde demokrat bir partiye dönüştürecek tüzük değişikliğini yapacak ve ondan sonra "Buyrun, bu partiyi yönetecekleri özgürce seçin. Ben ayrılıyorum" diyeceksiniz.. İşte o zaman "Yeni" CHP olur..
İşte o zaman CHP'nin seçim kazanma şansı olur!..
Sizinle, çevrenizle ve bugünkü sistemle devam ederseniz, gelecek seçimde yüzde 25 gerçekten başarı olur, Sayın Kılıçdaroğlu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA