Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aysal'ın çözemedikleri..

ÜNAL Aysal'lı Galatasaray'da olumlu gelişmeler var, ama iki konudaki facia aynen, hatta artarak sürüyor.
Kulübün gelire, sıcak paraya olan ihtiyacı dağlar gibiyken, bu paranın büyük bölümün geleceği GalatasarayStore'lar hala dökülüyor. Bana yağan e- maillerin, sözlü şikayetlerin haddi hesabı yok. Hele Arena'daki Liverpool maçından sonra..
45 bin kişinin geldiği gece, dükkanın elektrikleri kesikmiş iyi mi?. Sarı forma yokmuş.. Yani bu yılın forması.. Takım orda, forma yok.. Formaya ad yazdırmak istemişler.. "A" harfi yok.. Bilmem ne harfi yok..
Yahu bu nasıl organizasyon?. Ünal Aysal bu ülkenin en örnek iş adamlarından.. O milyarları nasıl yapmış?. Kendi iş yerini, GalatasarayStore gibi yönetenlere maaş vermeye devam eder miydi?. Etse Ünal Aysal olur muydu?.
Başta Mecidiyeköy, diğer dükkanlarda da durum farklı değil. En rezili de internet üzerinden yapılan satışlar.. "2 günde kargo ile gelir" deniyor.. Gelen giden yok. "Ne oldu" sorularına cevap bile verilmiyor..
Feneriumlar, Fener'in durumuna rağmen satış rekorları kırarken, GalatasarayStoreları da, Abdullah Kiğılı'ya mı versek acaba?. Adnan Polat'ın, bu dükkanları ilk defa yoluna koyan Cemal Özgörkey'in yetkilerini almasından bu yana dökülen dükkanlar, taraftarı öfkelendiriyor, kulübü de büyük gelirden ediyor..
Aysal, acilen çözüm bulmalı..
Aysal, adı unutulan Galatasaray Adası'na da acil çözüm bulmalı..
Yahu Boğaz ön görünüm bölgesi de değil, Boğaz'ın tam göbeğinde, yüzde 80 kaçak bir çirkinlik anıtı "SuAda" adıyla yükseliyor, anılıyor, artık..
Kadir Topbaş'ın adamları, sahile çakılan iki çiviyi sökmeye, arkalarına televizyonları alıp, kazma kürekle giderken, SuAda rezilliği orda genişleyerek sürüyor..
Yok efendim, adam mühürü söküp çalıştırıyormuş da.. Mahkemeye başvurmuşlar da.. Ölme eşşeğim ölme.. O dava bitene kadar, adamın sözleşmesi biter. Topbaş bunu bilmiyor mu?. SuAda'nın tüm kaçak yerlerini dümdüz edecek yetkisi var. Niye etmiyor?. Ünal Aysal niye Topbaş'a gidip, "Bu adam Galatasaray kulübünü da mahkemelere düşürdü, çünkü mal sahibi biziz.. Bunu burdan atalım" demiyor..
SuAda konusunda Belediye ve Galatasaray Başkanları kamuoyunu şahsen aydınlatmak zorundalar. Çünkü dedi kodular çığ gibi büyüyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA