Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Best Model ve Erkan!..

Best Model'in 24'üncüsünü yaptı, Erkan Özerman.. Seneye 25'incisini yapıp, Türkiye faslını bitirecekmiş..
O müthiş organizasyon zekası ile Best Model'i marka yapmayı başardı, bu marka ile bu ülkeye yığınla ünlü kazandırdı, ama bir "Model" yarışması nasıl yapılır hâlâ öğrenemedi Erkan..
Sondan bir evvelki yarışma, bana sorarsanız gene fiyaskoydu. Hayır.. Kaybeden bir kızın annesinin, kazanan kıza attığı çirkin ve ucuz çamur değil, fiyasko. Yarışmanın şekli..
Erkan mikrofonu kaptı mı susmak bilmiyor. Anlattığı "Bu bir güzellik değil, manken, model yarışmasıdır.."
Peki öyledir de, nasıl oluyor da jüri, erkekleri çıplak ayak ve on santimetre kare slipler, kızları da bir örnek mayolar içinde görüp, kaşla göz arasında oy veriyor?.
Modeller giyinip, gerçek mankenler gibi "Elbise" taşıdıkları dönemlerde, oylar toplanmış oluyor..
O zaman bu ne yarışması Erkan?.
Onca gereksiz playback şarkıcılarını sahneye yığacağına, gençleri çeşit çeşit kılıklarla önümüzde yürütsene görelim, kim manken, kim model..
Hepsi vücut yarışmasına çıkmış gibi kızlardan kocaman göğüsleri ile önümüzde turlayan delikanlıların aslında ne "Tip"ler olduğunu giyindiklerinde anladık ama, o zaman iş işten geçmiş, jüri seçimini yapmıştı bile..
3 lüzumsuz saat harcattın bize Erkan.. Oylar toplam 20 dakikada iki çıplak geçişle verilirken..
Bu mu Best Model seçimi?. Bu mu Best Model Gecesi?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA