Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dikkat!.. Kadın!..

Yani başlığa bakıp aldanmayın ve sakın bana kızmayın.. Lafı ben seçmedim çünkü..
"Dikkat! Kadın!" insanda "Dikkat.. Tehlike" çağrışımları yaptırıyor, ilk anda.. "Dikkat, Polis.. Dikkat İtfaiye.. Dikkat Askeri Araç.. Dikkat Geyik.. Dikkat ayı" falan işaretleri vardır ya.. "Aniden önünüze çıkar ve ölümcül kazalara sebep olabilirler" anlamına uyarı işaretidir bu..
Yani, kadın da aslında aniden önünüze çıkabilir ve hayatınızı kaydırabilir de, bu o değil..
Ekav ve İnci Aksoy, günümüzde kadın eğitimine, toplumdaki yerine, genel durumuna dikkat çekmek için, 20 sanatçıdan destek istemiş. resim, heykel, video, fotoğraf, yerleştirme.. Bir şey yapacaklar. Yanına da "Manifesto"larını, yani bildirilerini yazacaklar..
Yapmışlar da..
Gezdim. Derin derin baktım da.. Güzel.. Başarılı.. Yani bu internet iyi kullanılırsa iyi bir şey.. Size uzun uzun anlatmama gerek yok. Açın bilgisayarınızı.. Tıklayın.
www.ekavart.tv
Hem açılış günü, hem de sergi gözlerinizin önünde..
Vaktiniz varsa, pazar hariç her gün, Süzer Plaza Sanat Galerisi içindeki Ekav'da..
Bu arada.. Sevgili İnci, tek başına, hem de nasıl gayretlerle yaşattığı Ekav Vakfını da 20 yaşına ulaştırdı. Ona da, kutlamanın ötesinde teşekkür etmemiz gerek, sanatçılar ve İstanbullular adına..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA