Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ligin kaderi..

Türkiye hafta sonunu ligin kaderini tartışarak geçirdi.. Haber televizyonları hariç.. Savcı iddianamesi ile ilgili ilk bilgiler bomba gibi patladığı zaman bütün haber kanallarının normal yayınlarını kesip, bu habere ve yorumlarına geçeceğini sanacak kadar safmışım.. Çünkü o gün ilk açıklamalar bekleniyordu, herkes hazırlığını yapmış olmalıydı..
Hadi canım sen de..
NTV, motosikletle ülke geziyordu. CNN rakip ya.. O da raftingle çılgın sular üzerindeydi, tüm ülke iddianameyi tartışırken.. Lütfen alt yazı koydular ve ölü yayınlarına devam ettiler.. Hepsini dolaştım. Şike yayını yapan tek kanal yoktu..
Canlı yayın için önemli birinin konuşması gerek bizim "Habercilikten habersiz" kafamızda.. Başbakan konuşursa yayını kes.. Lig devrilirse, raftinge devam..
Eee.. Hafta sonu.. Haber televizyonları izin yapmasın mı?..
Liglerin içine bu "Eyyam" federasyonu zaten tükürmüştü. Bir kısım medya yeni farketti sanki.. Biz söyleyeceklerimizi baştan söyledik. Bu yüzden bu köşeyi yeniden işgal etmeyeceğim, ama Foto Maç ve Sabah İnternet Sitesi bol bol sordular, ben de bol bol yanıt verdim.. Oralara göz atabilirsiniz, isterseniz..
İşin tadı kaçtı. Ama ne kadar kaçarsa kaçsın, Galatasaray- Fener maçı, her zaman, her koşulda derbidir.
Bugün, yarın, gene de onu konuşuruz biz.. İyi de ederiz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA