Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sahipsiz İstanbul!..

"Bu şehrin sahibi yok" diyorum.. Haklı olduğumu kanıtlamak için yarışıyorlar..
İstanbul'a kar, bağıra çağıra geldi.. Nerdeyse bir haftadır, radyolar, televizyonlar, hatta gün ve saat vererek pazartesi akşamı karını ilan ediyorlar..
Ne oluyor?..
Vatandaş saatlerce yollarda kalıyor, sersefil..
Bakın, doğal afetlere karşı koyacak güç, dünyada yok. Washington kara teslim olduğu gün ordaydım.. Tüm Washington bitti. Hayat durdu..
Ama hızla inen karın yüksekliği iki saatte 1.5 metre oldu, nerdeyse. Park ettiğimiz arabayı bulamadık.. İstanbul'a yağan kar ise 5, en kalın yerlerde 10 santimdi, hepsi hepsi ve Metrobüs işlemedi. Çünkü metrobüsler, Zincirlikuyu rampasını buzlanma yüzünden çıkamadılar.
Kar yağdı mı, otobanlar, ara yollar karla tıkanacak, trafik hatta duracak. İnsanların umudu metro ve metrobüs olacak. Bu bilinirken, Metrobüs özel yolunu dahi tuzlamayı düşünmeyen, ya da beceremeyen (Hangisi daha acı) bir belediyeye sahibiz..
Yani sahibimiz yok. Herkes başının çaresine baksın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA