Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte cinayet!..

Kilometrelerce uzaktan sadece mantığımla söylediklerimi, uzman bilirkişi raporu ile ortaya koydu. Erzurum'daki olay kaza değil, cinayettir ve Aslı Nemutlu bir dizi ihmal sonucu öldürülmüştür.
İhmal 1.. Pist dar.. Suçlu.. Kayak Merkezi sorumluları ve burada kayak yapılmasına izin veren devlet sorumluları.
İhmal 2. Kar perdelerinin direkleri sünger kaplı olmalı. Değil. Suçlu.. Kayak Merkezi sorumluları ve burada kayak yapılmasına izin veren devlet sorumluları.
İhmal 3. Böyle bir merkezde ambulans beklemiyor.. Suçlu.. Kayak Merkezi sorumluları ve burada kayak yapılmasına izin veren devlet sorumluları.
İhmal 4. Böylesi yanlış bir pistte, hem de cehennemi hızla kayılacağını bile bile kamp yapma kararı verilmesi ve ambulans bulundurulmaması.. Suçlu.. Kayak Federasyonu..
İhmal 5. Bu koşullarda, hele de sürat kayakçıları asla piste çıkarılmaz. Suçlu.. Kayak milli takım antrenörleri..
Şimdi,bizim medya izlemez.. Ama lütfen siz izleyin.. Bu suçlular hakkında ne yapılacak?. Hangi ceza ve hangi tazminat davaları açılacak ve hangi kararlar verilecek?..
İzleyin ve bu ülkede nasıl "Bedava" yaşadığımızı görün..




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA