Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dostlar gidiyor!..

Ne dolmaz bir gemidir bu.. Kaç kamerası var daha!..
Ekrem Bora.. Nasıl severdim.. Dünyalarımız ayrıydı.. Yollarımız çok ender kesişirdi.. Ama nasıl derler.. "Kanın kaynar.." Öyleydik.. Bana nasıl sevgi dolu gözlerle, nasıl sımsıcak baktığını hissederdim.. "Yahu buluşalım.. Yahu oturalım.."
Oturacağız elbet Ekrem.. Sonsuza dek vaktimiz olacak..
Selo.. Selahattin Sabuncu.. Alp Yalman aradı.. Ölü gibiydi sesi.. "Hangi dağda kurt öldü" diyemedim bu yüzden.. "Sesin ölü gibi geliyor" dedim.. "Gibisi fazla" dedi.. "Selo'yu kaybettik bir saat evvel.."
Ercan'ın (Arıklı), Sevgili Dostumun bir poker gurubu vardı.. Hayatımda parayla oyun oynamış değilim.. Ama hemen her oyunu bilirim, oynarım. İyi, keyifli oynanırsa, seyretmeye de bayılırım..
Ercanların gurubu öyleydi.. Toplandılar mı, bir neşe gecesi yaşanırdı. Aralarına karışırdım.. Alp, Şengün (Kaplanoğlu), Selo.. Selahattin Sabuncu..
Selo ekibin en "Yaşayan"ıydı.. Nasıl keyifle, neşeyle oynardı.. Kareden fazlası kenarda sıra bekler, ya da tavla oynarlardı, beklerken..
Selo'yla sohbet ederdik.. Nasıl gülen, içi gülen gözlerle bakardı hep..
Kimler gitti o kareden vakitsiz..
Yukarda masa kuruluyordur.. Ercan'la Selo'nun tavlası kesin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA