Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Görüntüsü mü, işlevi mi?.

Tolgahan Çoğulu'nun bir albümü elime geçti. Çoğulu, Amerika'da müzik eğitimi görmüş, çalışmalarını orada sürdüren bir genç. Bir gitar icat etmiş. Anlayabildiğim kadarıyla, kayan perdeleri var. Yani, modal müziğin çeyrek aralıklarını da düzenleyebiliyorsunuz galiba..
Anlayışım kıt değil. Ama CD kabının içine öyle bir kitapçık koymuş ki, Kalan Müzik, okuyabilene aşk olsun..
Bu ülkenin en saygın yapımcısı Hasan Saltık kardeşim piyasaya sürdüğü albümün kitapçığındaki İngilizce ve Türkçe bölümlerden bir cümle okuyabilirse, özür dilemeye hazırım..
Ama hepsi böyle.. Tüm plak yapımcıları, ressamlarının mastürbasyonlarına alet oluyorlar, bir de üstelik bu "Sıfır işlev" işe para ödüyorlar..
"Yahu bu bilgiler bakılsın değil, okunsun diye yazılıyor" diye gelen örneği tasarlayanın kafasına çalan tek kişi yok mu?.
Hasan Usta.. O on paralık işe yaramayan kitapçığın maliyetini söyler misin bana?.
..Ve de bi zahmet adamlarına emir versen de, o okunmaz yazıların aslını bana mailleseler.. Çünkü, Çoğulu'nun yaptığı iş fevkalade ilginç sanki..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA