Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alaturka Fatih!..

Müthiş.. Müthiş.. Müthiş.. Fatih Erkoç, iki CD'lik bir albüm yapmış ki, müthiş..
Alaturka..
Caz.. Pop.. Rock söylerken yıldızlaşan Fatih "Babam için" diyerek bu defa "Alaturka" yapmış. Babası Udi Hasan Erkoç.. Oğluna daha üç yaşında iken keman alıp müziğe başlatan o..
Bir harika yapım.. Ben nerdeyse bir aydır dinlemeye doyamıyorum, ama bir türlü yazma fırsatım olmadı.. Alaturkanın nerdeyse unutulduğu günümüzde Fatih Erkoç'a ayrıca yürekten alkış..
Repertuarı da çok güzel yapmış Fatih.. Neler var neler..
Dertliyim.. Olmaz ilaç.. Karam.. (Niye gazeli yok?. Bu devirde o gazeli sen okumazsan kim okur, Fatih?..) Nihansın dideden.. Yine bir gülnihal.. Benim en sevdiğim türkülerin başında gelir.. Atatürk'ün türküsüdür o.. Yanık Ömer.. Telgrafın telleri.. Enginde yavaş yavaş.. Erkilet güzeli.. (Ah anneciğim, evde çalışırken ne güzel okurdu bu türküyü.. Yan odadan dinlemeye doyamazdım, ilkokul çocuğ uyken..) Tel tel taradım.. Vardar Ovası.. Kimseye etmem şikayet.. Dök zülfünü meydane gel.. Daha neler neler..
Benim için, ilkbaharın en güzel albümü.. Güneş daha tenimi ısıtmadan, Fatih içimi sımsıcak yaptı bile..
Bu albümü alın, arabanıza koyun.. Bütün yollar kısalsın.. Hatta bitmesin istersiniz.. Plak bitmeden yol bitmesin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA