Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir Uluç'la romantik gece..

Cemal Reşit Rey'de bu gece kelimenin tam anlamı ile romantik bir gece var. Çoğunlukla, popun en romantik yıllarının en unutulmaz yıldızı Frank Sinatra'nın şarkılarından oluşan bir repertuarla, bir Uluç sahneye çıkıyor..
Hayır!.. Benimle ilgisi yok. Sadece isim benzerliği.. Çok sevdiğim gazeteci ağabeyim Doğan Uluç'un, İstanbul'da doğan, ama Amerika'da büyüyüp yaşayan oğlu Simavi..
Simavi, New York'un ne prestijli salonları Lincoln Center, Florence Gould Hall, The Lighthouse gibi salonlardaki konserler ve televizyon şovlarıyla, giderek ünlendi ve New York Observer onu "Yeni Frank Sinatra" diye tanımladı.
Üniversiteden mezun olduktan sonra Amerika'da solo performans sanatçısı olarak müzik kariyerine başlayan ve yeteneğiyle kısa sürede dikkat çeken Simavi'nin, Türkiye'de de yayınlanan "Memories of You" albümünde Quincy Jones, Johnny Mandel, Nelson Riddle, Billy May gibi ustaların düzenlemeleri yer alıyor.
Konserde Simavi'ye İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşlik edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA